HP Pavilion dm1 model 1120ez

Totul despre depanarea lor

HP Pavilion dm1 model 1120ez

Mesajde elektronu » 13 Ian 2013, 15:05

Salutari.
Am un laptop HP Pavilion dm1 1120ez (netbook) functional dar care are si o placuta de extensie cu mufe usb, mufele de sunet si iesirea video la care au fost stricate mufele, respectiv i-au fost rupte mufele usb si pinii din mufa de retea. Intrebarea mea este daca ma poate ajuta cineva cu acea placuta. Eu am incercat s-o repar, i-am schimbat mufele defecte cu altele noi, dar daca pun ceva pe usb-urile noi, calculatorul nu le vede, la fel si cu mufa de retea. Banuiala mea este ca au fost scurtcircuitati pinii de alimentare din mufa usb si s-au ars ceva sigurante fuzibile pe acea placuta.
Oricum ideea este ca as vrea s-o schimb cu totul, dar in tara nu o gasesc sub nici o forma nici noua si nici din dezmembrari. Singurul loc unde am gasit-o e aici http://www.pchub.com/uph/laptop/76-59976-15352/HP-Pavilion-dm1-Series-Sound-Board.html dar nu pot plati pentru ca nu am card international care sa fie recunoscut de PayPal. Acuma daca ma poate ajuta cineva fie cu o placuta buna, fie cu o posibilitate de a cumpara acea placuta i-as ramane recunoscator.

Multumesc anticipat!

P.S. Sper doar sa nu fie dus si controllerul de pe placa de baza, caci deja i-am schimbat displayul ca era crapat, si n-as vrea sa mai schimb si placa de baza. :D Va rog, daca s-a mai lovit cineva de un caz asemanator, sa-mi dea o parere daca merita sa mai cumpar placuta aia sau nu.Multumesc!
elektronu

Re: HP Pavilion dm1 model 1120ez

Mesajde elektronu » 13 Ian 2013, 15:13

Atasez si cateva poze:

Imagine

Imagine

Imagine
elektronu

Re: HP Pavilion dm1 model 1120ez

Mesajde daniel » 16 Ian 2013, 22:41

Buna ziua
Puteti comanda mufele necesare de la http://www.comet.srl.ro/
Ca test , puteti dezlipi toate mufele cu pini rupti sau strambi , si apoi sa masaurati cu un instrument de masura daca aveti tensiunea de 5v pe mufele usb.
daniel

Înapoi la Laptop-uri